Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 13. forduló eredmények + 14. forduló kiírás

tipper1314Tovább dübörög ezerrel a tippjáték, immár új helyen, mégis a megszokott rendszerben. Az elmúlt két forduló minden fronton beérkezett tippjei kielemzésre kerültek, és így elkészült a pillanatnyi állást tartalmazó összesített lista is, amelyet ezen a linken lehet elérni és fürkésző tekintettel nyugtázni a pillanatnyi helyezést. A következő fordulóban szombaton este (tv: Sport 2, 20:00) a Valladolid látogat hozzánk csinosan kiöltözve, s mi az elmúlt meccsek alapján remélhetjük, hogy egy szép zakóval távoznak a találkozót követően. Ancelotti már kihirdette a meccskeretet, amely 19 főből áll, így ha a szökőévente egyszer szerepet kapó Jesúst kivesszük a fejfedőből, akkor meg is van, hogy mely 18 játékos az, akik jogosultak lesznek pályára lépni: Casillas, López, Carvajal, Ramos, Pepe, Nacho, Marcelo, D. Llorente, Alonso, Illarra, Casemiro, Modric, Isco, di María, Jesé, Morata, Bale és Benzema. Coentrao, Khedira és Varane továbbra is sérüléssel bajlódnak, Arbeloa a csúcson hagyta abba öt sárga lapja miatt eltiltását tölti, míg Ronaldo inkább pihen még kicsit, nehogy komolyabb baj történjen. Ancelotti már-már rituálisnak mondható morzsahajigálásából megtudhattuk, hogy di María, Ramos, Alonso és Modric biztosan kezdőként lépnek a pályára, a spéci szabályok értelmében López is ott lesz várhatóan, míg Marcelo, Pepe és Bale szereplése talán evidensnek mondható. Na ebből már csak nem lesz nehéz összerakni egy kezdőt. A határidőt kicsit kitoltuk, így 18:00 helyett 18:30-ig lehet bombázni a szebbnél szebb tipposzlopokkal.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 2-0, 2. félidő: 2-1, végeredmény: 4-1) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet a Valladolid elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Meglesz az első fél óra kapott gól nélkül?
14. Több sárgát kapunk a második félidőben, mint az elsőben?
15. Lesz nálunk legalább 2 olyan beálló játékos, aki spanyol?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. NOVEMBER 30. 18:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!