Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 14. forduló eredmények + 15. forduló kiírás

tipper1314Bizony, bizony, tippjáték ismét! A szezon során buta kommentelési problémák miatt elmaradt forduló után megígértük, hogy kárpótlásul a Spanyol Kupa küzdelmeinél is lehet tippelgetni. Ígéret szép szó, így itt is van a vadiúj kör. A Valladolid ellen iszonyatos kaszálásoknak voltam szemtanúi, repkedtek a 20 pont feletti eredmények, volt, aki 34 pontig jutott! A mostani ellenfelünk a… izé… felütöm a klub honlapját pillanat. Olímpic de Xátiva, meg is van. Az ellenfélből nem érzem magam eléggé felkészültnek, ezért inkább a mieinkkel foglalkozok: Ancelotti 18-as keretet jelölt ki a meccsre, azaz a kezdő és a kispad éppen kifut belőle, más kérdés, hogy ehhez miért kellett 3 kapus? Jó kérdés mi? Íme a lista: Casillas, López, Jesús, Ramos, Pepe, Arbeloa, Carvajal, Marcelo, Nacho, Casemiro, Modric, Illarra, Isco, di María, Bale, Jesé, Morata, Benzema. Hajtás után ebből mixeljetek össze valami királyságot. És persze, fontos: VENDÉGSÉGBE megyünk. Semmi 3-0, 4-0. Állás itt.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-8, 2. félidő: 0-10, végeredmény: 0-18) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Olímpic de Xátiva elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. 15 perc elteltével vezetni fogunk?
14. 10,5 általunk elvégzett szöglet fölé jutunk?
15. Kap legalább három sárgát az ellenfél?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. DECEMBER 7. 20:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!