Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 15. forduló eredmények + 16. forduló kiírás

tipper1314Itt az újabb bajnoki mérkőzés, micsoda szerencse, hogy ismét délután ragyog ránk egy ligameccs, jelen esetben négy órakor, az ellenfél pedig az Osasuna csapata lesz. Mit érdemes róluk tudni, lássuk csak… Jelenleg a kiesőzóna közelében, a tizenhatodik helyen tartózkodnak, legutóbbi öt meccsükből kétszer győztek (a közvetlen mögöttük álló Valladolid-Vallecano kettős ellen), viszont háromszor kikaptak összesítve 0-9-es gólkülönbséggel. Nem egy világverő formában vannak, igaz a CdR-en lehoztak egy izgi 3-3-at a Málagával. Az esélyeiket tovább rontja, hogy Punal (indokolt lenne kikeresnem a hullámos n betűt, de nem teszem, hehe) a csapat hentese szíve eltiltás miatt biztosan hiányozni fog (nekünk nem). A mostanában alkotott keretekhez képest felüdülés, hogy Ancelotti 20 játékos közül válogathat: Casillas, López, Jesús, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Bale, Alonso, Casemiro, Modric, di María, Isco, Illarra, Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata. Hajrá mindenkinek, állás pediglen itt (Csátívá rendesen szanált mindenkinél).

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-1, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 1-2) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Osasuna elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Lesz olyan időszak a mérkőzésen, amikor 1-1 lesz az állás?
14. Lesz legalább három légiós az Osasuna kezdőjében?
15. Lesz tizenegyes a mérkőzésen?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. DECEMBER 14. 14:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!