Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 16. forduló eredmények + 17. forduló kiírás

tipper1314Éppen itt az ideje, hogy a (lelkesedést tekintve jelesre vizsgázó)  harmadosztályban tanyázó ellenfelünket elbúcsúztassuk a kupától, lehetőleg egy gyors góllal tudatosítva, hogy kerülnénk az alcorcóni utat. A pontgyűjtésben segítségetekre lesz kedves barátunk Carlo, aki konkrétan elmondta, hogy ki lesz az a 10 mezőnyjátékos, aki kezdeni fog: Carvajal, Pepe, Nacho, Arbeloa, Casemiro, Illarra, Isco, di María, Jesé, Morata. A kapusra nem tért ki külön, de a 2013-as madridi egyezmény értelmében Kapitányunk fogja remélhetőleg végigmalmozni a 90 percet a kapuban. Ancelottinak hála biztos 2 (de inkább 3) ponttal beljebb vagytok, hajtás után csapjatok még hozzá párat. Kettő lényeges dolog még: Bale kisebb sérülést szedett össze, így őt ne írjátok sehová, illetve otthon játszunk, erre is érdemes figyelni az eredményeknél. Állás.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 3-0, 2. félidő: 1-0, végeredmény: 4-0) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Olímpic de Xátiva elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Lesz olyan játékosunk, aki gólt lő mindkét félidőben?
14. 20 perc elteltével vezetni fogunk?
15. Az első 10 percben szöglethez jutnak legalább egyszer a vendégek?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. DECEMBER 18. 20:00 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!