Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 17. forduló eredmények + 18. forduló kiírás

tipper1314A pillanatnyi állásból látható, hogy történt néhány előzés a Top 10-en belül, de realpats fordulók óta magabiztosan vezet, így fel kell kötnie a gatyáját annak, aki utol akarja érni őt. Persze egy jó tipposzloppal semmi sem lehetetlen. A meccskeretet segítségül mellékelem: Casillas, López, Jesús, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Llorente, Nacho, Alonso, Casemiro, Modric, di María, Isco, Illarra, Cristiano Ronaldo, Jesé, Morata, Benzema. A Valencia szívós ellenfélnek számít saját stadionjában. Idén a bajnokságban háromszor kapott ki otthon, de mindhárom alkalommal csupán egy góllal. 16 eddigi bajnokijukon 21 gólt lőttek, ebből nyolcat Jonas szerzett. Nem tűnik soknak, de mindössze a legutóbbi Atlético elleni meccsükön fordult velük elő először ebben a bajnoki szezonban, hogy lőtt gól nélkül végeztek…

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-2, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 1-3) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet aa Valencia elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Ancelotti spanyol játékost cserél be először?
14. A Real Madrid egyik játékosa kapja a meccs utolsó sárgáját?
15. Be fog találni ellenünk Jonas?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. DECEMBER 22. 19:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!