Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 18. forduló eredmények + 19. forduló kiírás

tipper1314Be kell, hogy valljam: egy lusta disznó vagyok. Az ünnepek ideje alatti aktív semmittevés (rokonoktól rokonokhoz, nagyebédek, *insert a random magyarázkodás here*) az oka, hogy még nem frissítettem az eredményeket, de ez a meccsnapon (még a meccs előtt) meg fog történni. Tehát, ha ‘ezt a szöveget linknek látod‘, akkor a fenti magyarázkodásomat tekintsd meg nem történtnek. Ellenfelünk a 17. Celta Vigo lesz, hazai pályán. Ez önmagában már adná a három pont begyűjtésének miértjét, de a ráadás tény az, hogy a Barca és az Atléti kéz a kézben zsebelték be a három pontot. Kö-te-le-ző nyerni. A meccs időpontja igencsak elbaltázott, szurkolói szempontból mindenképp, de valószínűleg a játékosok sem repesnek, a hétfő este hét órás indító füttyszó hallatán, én pl. nem is fogom látni a meccset (gondolom nem vagyok vele egyedül). No de ez titeket ne tartson vissza egy fincsi tipposzloptól. Hajtsatok plíz.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 2-0, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 3-1) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet a Celta Vigo elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Lövünk gólt a második félidő első húsz percében?
14. Kioszt a spori a meccsen legalább 5 sárga lapot?
15. Elvégezhetünk legalább 8 szögletet a meccsen?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. JANUÁR 6. 17:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!