Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 23. forduló eredmények + 24. forduló kiírás

tipper1314
A Király-kupa “iszonyatosan klassz” lebonyolítása miatt holnap ismét pályára lépnek fiaink, teszik mindezt idegenben – zsinórban negyedszer. Ráadásul az ellenféllel is szinte tegnap meccseltünk, hiszen az Espanyol vár ránk (a magam részéről jobban örültem volna az általuk kiejtett Alcorcónnak, mert van egy rendezetlen ügyünk velük). Boldogan jelentem, hogy sikerült magamat utolérni, így ezen a linken a teljesen friss állást láthatjátok. Szorosabbá vált a mezőny minden tekintetben, ami jó dolog, előzgessétek csak egymást. 🙂 A keret is megvan a kupameccsre: Casillas, López, Jesús, Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Nacho, Carvajal, Alonso, Bale, Casemiro, di María, Illarra, Isco, Modric, Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata, Jesé. Hajrá-hajrá!

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-2, 2. félidő: 1-2, végeredmény: 1-4) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Espanyol elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Több sárgát kap az ellenfél mint mi?
14. Lesz a mérkőzésen spanyol gólszerző?
15. Az első félidőben eljutunk legalább 5 szögletig?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. JANUÁR 21. 19:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!