Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 27. forduló eredmények + 28. forduló kiírás

tipper1314 Nehéz meccsnek nézünk elébe, a spanyol bajnokság éllovasa (de fura ezt leírni) az Atlético Madrid látogat hozzánk egy grillpartira. Így fest jelenleg a helyzet a tipperek versengésében, és ehhez kapcsolódóan ismételten felhívnánk mindenki figyelmét arra, hogy ellenőrizze le küldés előtt a tipposzlopot. Az előző fordulóban 4 olyan tippelőnk is volt, akinél a CC-re nem tudtunk pontot adni, mert vagy 10 emberes volt a kezdő, vagy kétszer volt a kezdőben ugyanaz a játékos, vagy csereként szállt be kétszer is valaki, szóval erre figyeljetek oda, mert minden egyes pont aranyat érhet a végelszámolásnál. Mivel ennél barokkosabb mondatot nem sikerült összehozni, és Khedirán kívül mindenki bevethető, így hajthatunk is.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 1-0, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 2-1) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Atlético Madrid elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Betalál ellenünk Diego Costa?
14. Lesz olyan szakasza a meccsnek, amikor 1-1 lesz az állás?
15. Lesz kiállítás a meccsen?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. FEBRUÁR 5. 18:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!