Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 29. forduló eredmények + 30. forduló kiírás

tipper1314Hogyan tegyünk egy madridi derbit érdektelenné? c. mérkőzésünk fog következni, hiszen az első meccs eredményével a srácok bőven elintézték azt, hogy az izgalom legördögibb szappanbuborékocskája se placcsanjon az arcunkba. 0-3-ról nem is érdemes Atléticós reményekről beszélni, odaát nincs DC, nálunk van mindenki, még arra is jók az esélyek, hogy kettős győzelemmel üssük ki az Almería által morálisan lejjebb pöttyintett matracosokat. Az eredmények frissítését már elkezdtem, a mai napon be is kerül a posztba, de amint megvagyok, a Face-en is kint lesz, tehát nem maradtok le semmiről. Szóval menjen a fogunk közé a sör, igyunk pár korsó kukoricát, de előbb hajtsunk tovább a tipposzlophoz ( Józanul meg időben azért jobb tippelni. 🙂 ).

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-1, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 1-2) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Atlético elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. 3,5-nél több sárgát kap az Atlético?
14. Lesz olyan szakasza a meccsnek, amikor 1-1 lesz az állás?
15. Hiányozni fog Diego Costa látványa? 🙂

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. FEBRUÁR 11. 19:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!