Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 30. forduló eredmények + 31. forduló kiírás

tipper1314Szépen süt a nap. Kellemes kora tavaszi időjárás van, és a madridistáknak is szépen telnek a napok. Kifosztottunk egy ATM-et kétszer is, és lelohasztottuk a Villarreal reményeit. Ráadásul tegnap a Castilla is megörvendeztetett minket, 3-1 arányban húzták be a Mini Clásicót, hogy aztán a kosarasaink folyamatos sikereiről már ne is beszéljünk. Esküszöm vigyorogva írom ezeket. 🙂 A tipper eredményekre kitaláltam egy okosságot, ami nekem is könnyebség, nektek meg királyság. Csináltam egy ilyen izét… egy ilyen Google Drive táblázatot (életem első ilyen remekműve), amelyben nyomon lehet majd követni az eredményeket. Folyamatosan elkezdem beleírogatni az elmaradásaimat, ti pedig bármikor csekkolni tudjátok majd. Ezen a linken látható a táblázat – egyelőre azt kerestem ki, hogy ki melyik fordulóban tippelt. Zöld az oké, sárga a későn leadott tippek, a piros értelemszerűen pedig az, amikor nem érkezett tipp. A mostani kör eredményei (és minden további) ide is felkerül, az összesítővel együtt. Jó móka lesz, csak a százféle dolgom fogyjon el (meg aludjak egy kiadósat), és utána belecsapok a lecsóba. Ja igen, Getafe, tiétek a pálya!

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-2, 2. félidő: 0-1, végeredmény: 0-3) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet a Getafe elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Spanyol játékos szerzi a meccs első gólját?
14. Ancelotti az utolsó negyedórában fog csupán cserélni?
15. 1,5-nél kevesebb sárgát oszt a spori az első félidőben?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. FEBRUÁR 16. 15:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!