A Nagy Menetelés kezdete!

elclasicoutazasNekik a remény, Nekünk az esély! De most élhetünk az eséllyel! Most végre megmutathatjuk. Most végre leszakíthatjuk egyik nagy riválisunkat. Nem kell más hozzá, csak győzni ma este. És győzni is fogunk, mert egyszerűen kár akármilyen statisztikai számolgatás, vagy esélylatolgatás, ma este csak a győzelem lehet a cél! Kimegyünk a pályára és megverjük a Barcát. Csak ennyi elég lenne? Nem teljesen. De a siker elérésében a szándék kiemelten fontos. Hajtás után beharangunk.

Amikor azt írtam a februári értékelőben, hogy a márciusi El Clásico a szezon eddigi legfontosabb meccse lesz, nem lőttem nagyon mellé. Persze azóta történt pár dolog, pl. hogy pénteken Messiék megkapták a BL-ben a matracos tahókat, de nekünk is van elszámolnivalónk a BVB-vel. Azonban a mai meccs tényleg sok mindenről dönt. Először is arról, hogy mi már valóban odaértünk-e a Bayern mögé, CdR-től és bajnokságtól függetlenül, vagy még mindig a “formálódunk” jelző lesz a jellemző. Lesz még néhány ilyen meccsünk a szezonban, és itt már nem lehet fékezni, tartalékolni is csak ha muszáj. Hajrába értünk, és hogy minden fronton a csúcsra jussunk, ahhoz 110% kell mindenkitől. Ma este kezdjük. Itt most már nincs helye a kísérletezésnek és a tökölésnek. Ki kell küldeni a gála 11-et a pályára, és ha ők nem oldják meg (hogy a BBC ma egy gólt se verne, azt nem hiszem), akkor bevetni a padról akit lehet (hüpp, Jesé!!!)! Ha nem pörgünk max fordulatszámon a végéig, akkor csúnyán bukhatunk. Tragédia persze nem lesz, de – hogy egy póker szlenggel éljek – ne adjunk szabadlapot az ellenfélnek, amikor pozícióban vagyunk és a kezünk nyerő! Nehéz lesz? Biztosan. De habfehér kedvenceinken múlik, mennyire lesz az.real-madrid-vs-barcelona-2014-classico-ronaldo-messi-neymar-bale-the-best

Carlo nem tököl, Benzi felépülésével a lehető legerősebb csapatot küldi pályára. És így is kell. Ha meg nem lenne elég, Illarra, Isco vagy a védelemben Varane, Nacho bevetésre kész. Akármilyen fájdalmas is ezt mondani, Xabi nálunk a gyenge pont. Mondom ezt úgy, hogy örültem hogy hosszabbított, de már bántóan lassú, és az ütemtelen szerelési kísérletei miatt folyton bennem van az ideg, hogy ha utol is éri az ellent, sárgát érően állítja meg, ha meg nem, tiszta ziccer. És ez a Barca ellen komoly baj lehet. A legerősebb kezdővel indulunk, és ha a Barca azt hiszi, hogy ez a Real még ugyanaz mint akit októberben megvertek, súlyosat fog tévedni. Az még egy hibrid-keverék Real volt, ahol Carlo se tudta még kit és mikor és hova rakjon. Ma már viszont tudja. Mindenkinek helye, feladata, játéka van. Ez a meccs a Nagy Menetelés kezdete!

Ez a meccs dönthet sok mindenről, de ha nem is, akkor is ez a Meccs. A Clásico. Most kell megmutatnunk, miért mi vagyunk az éllovasok, Ha ma este nyerünk, akkor talán csak a Bayern állíthat meg minket! Ma este ki kell menni a pályára és meg kell verni a Barcát! Persze tisztelni kell őket, mert azért a Messi-Xavi-Iniesta-Neymar-Pedro sor nem semmi, plusz Fabregas vagy Sanchez. Félni viszont nem kell tőlük. Ma elkezdjük a Nagy Menetelést! Fejezzük is be ha majd minden sorozatban csúcsra érünk! Ma este győzni kell!!

Várható kezdő: López – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Xabi, Modric, Di María – Bale, Benzema, CéRonaldo

Live to Win: http://www.youtube.com/watch?v=_OvpzForHyU