Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 38. forduló kiírás

tipper1314Megint egy tízórás meccs jön, az ellenfél a Rayo lesz, remélhetőleg a kimenetel ellentétes lesz a Sevilláéval. A keretünket már kijelölte Carlo, Arbeloa, Khedira és Jesé kivételével mindenki virul és bevethető, s egyébként a Rayo kulcsemberei (köztük több madridi múlttal rendelkező játékos) szintén harcra készek. A tippjátékból már nincs sok hátra, nemsokára ismét jön egy nagygenerál a múltkori Excel-táblázaton, s leghűségesebb és legkitartóbb Tippereink láthatják majd mennyi az annyi. Az odavágóra gondolom emlékszünk elég sokan, idegenben egy kínkeserves, körömrágós 3-2-es siker volt, ahol már három góllal vezettünk, de két büntetővel feljött az ellenfél. Most mi várható? Rátok bízzuk, véssétek be a tutit!

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-1, 2. félidő: 0-2, végeredmény: 0-3) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet a Rayo elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Többet lesz nálunk a labda a meccsen, mint a Rayónál?
14. Képes lesz gólt szerezni ellenünk a Rayós Larrivey?
15. Lesz olyan szakasza a meccsnek, amikor három góllal vezetünk?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. MÁRCIUS 29. 20:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!