Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 41. forduló kiírás

tipper1314Éjjeli üzemmód on: Spesziális közlemény következik! Naná egy kupadöntő önmagában is elég nemes dolog, hát még akkor ha a másik oldalon katalánék feszítenek. Szóval mivel nagy a tét, meg izgalom, meg ragozhatjuk még hatféleképpen: A mostani kör DUPLÁZÓS kör lesz, emelvén kicsit itt is a tétet. Minden találatért dábl pont jár tehát, és ez nem olyan mint a búcsúban a céllövölde – garantáltan találni fogsz! Mire figyelj oda? Adjál le jó tippet… oké azon kívül. A mi egyetlen Céronáldónk nincs a keretben, ahogy Marcelo sem, így az egyik szárnyunk eléggé töredezett. Rajtul kívül Arbeloa, Khedira, Jesé sem bevethető, van viszont Llorente és Willian José ismét. Ha Kárlító kezdőjére tippelni kéne, talán a Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrao, Modric, Alonso, Isco, di María, Benzema, Bale tizenegyet mondanám de ez persze nem szentírás. Várjuk a frankót tehát – dupla pontokért kivételesen! És még valami, bár semleges a helyszín, az eredményt írjátok úgy, mintha hazai pályán lennénk majd.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 3-0, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 4-1) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Bale (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet a Barcelona elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. 11 emberrel fejezzük be a meccset?
14. Gólt szerez ellenünk Neymar?
15. Eldől a kupa sorsa a rendes játékidőben?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2014. ÁPRILIS 16. 20:00 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!