Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 42. forduló kiírás

tipper1314Idei tippjátékunknál felvillant az a bizonyos célszalag, hiszen nem olyan sok mérkőzés van már hátra. Be kell vallanom, még mindig rengeteg az elmaradásom, próbálom is behozni, de nem egyszerű. Minden Tippernek továbbra is köszönöm a türelmét/megértését/kitartását, ti vagytok a legnagyobbak, nem is kétséges. A feladat már nem akkora, hiszen az Osasuna nem tűnik félelmetesnek, mi leszünk otthon, és a nyolcórás meccsidőpont a kedvencem (ha lehetne az összes meccsünket szombat este nyolcra raknám). Főhajtás azelőtt, aki a kezdőnket el tudja majd találni, hiszen bár Carlo benevezett minden egészséges első csapatos játékost, azért néhány személyi változás elképzelhető lesz. Véleményem szerint nagy az esély, hogy a López, Varane, Ramos, Marcelo, Illarra, Isco, Morata, Ronaldo nyolcas a kezdőben lesz, a jobbhátvéd (Carvajal/Nacho), és a középpálya (Modric/di María/Casemiro) lehet kérdéses. Benzi, Pepe és Bale egész biztosan padozni fog (no jó, semmi nem biztos, de egyikőjük sem százszázalékos. Rátok bízom, nem egyszerű. 🙂

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 3-0, 2. félidő: 1-1, végeredmény: 4-1) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet az Osasuna elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Betalál ellenünk az odavágó mumusa, Oriol Riera?
14. Ott lesz az Osasuna kezdőjében a veterán Punal?
15. Lesz olyan szakasza a meccsnek, amikor három góllal vezetünk?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2014. ÁPRILIS 26. 18:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!