Tippjáték, avagy jobban tudod Carlónál? – 44. forduló kiírás

tipper1314Hétközi csujogatás van soron. A Valencia ellen Césarka (igen, így egybe!) tartotta életben a bajnoki reményeket. Ugyanis a három pontok nem elegendőek, de muszáj begyűjteni őket. Most pl. idegenben egy, az életéért küzdő Valladolid ellen. Ha lecsó, akkor bronz, gondolom ezt nem kell részletezni. Reméljük egy hárompontos kezdőt dob az iBrow-automata, mert ha két citrom közé beragad a savanyú szőlő, akkor cumedláré vagyon. Kaszabolni köll, nem bekopogni, illedelmesen megkérdezni, hogy ugyan nem lenne e nagy fáradtság átfáradni a turistaosztályra. Nem kérdez, odamegy, gólt lő, nem kap, lehozza, örül. No, valami ilyesmi kellene, este húzunk egyet a karon, aztán vagy dzsekpot, vagy rántott hógolyó. Toljátok ám az oszlopokat, attól hogy egy lusta disznó vagyok az időlefolyó beszippantott egy tipp sem kerüli el a figyelmemet. Ha mégis, akkor hallgassak egész nyáron Kokkódzsámbót. Nofene.

A szokásos dolgok előtt rögtön egy nagyon fontos felhívás: az üres tipposzlop elé írjátok ki a régi neveteket amennyiben az más, mint amivel az előző oldalon tippeltetek!

A következő forduló kiírása előtt némi szabályismétlés: Figyeljetek oda arra, hogy a kezdőcsapatba 11 játékost írjatok, vesszővel és szóközzel elválasztva! A lecserélteknél értelemszerűen olyan játékosokat írjatok be, akiket a kezdőbe jelöltetek. Az első félidő végeredménye és a második félidő végeredménye kiadja a mérkőzés végeredményét. (pl. 1. félidő: 0-1, 2. félidő: 1-2, végeredmény: 1-3) A második félidő végeredménye tehát nem a teljes meccsre, hanem a második 45 percre vonatkozik! A sárga lapok száma után a következő kérdésnél megfelelő számú sárga lapos játékost írjatok be, azaz ha a 4. kérdésre a válasz 1, ne írjatok az 5. kérdéshez három nevet. Ha arra tippeltek, hogy nem szerzünk gólt, akkor a 7., 8. és 9. pontot is hagyjátok üresen. Ha arra tippeltek, hogy egy gólt szerzünk, akkor értelemszerűen ugyanazt a nevet kell beírni a 7., 8. és 9. ponthoz. Minden esetben annyi gólszerzőt tüntessetek fel, amennyi rúgott gólt jósoltok csapatunknak a végeredményben! Ha úgy gondoljátok, hogy valaki többször is betalál, akkor vagy írjátok le annyiszor, ahány találatot jósoltok neki, vagy a játékos neve után írjátok oda zárójelben a gólok számát (pl. Ronaldo (2)). Az eldöntendő kérdésekre pedig minden esetben IGEN vagy NEM a megfelelő válasz. Amennyiben valamelyik kérdést elrontjátok, úgy nem nullázódik le a teljes tipposzlop, csak az elrontott kérdéshez kapcsolódó kategória. Íme az üres tipposzlop, amelyet a Valladolid elleni meccsen használhattok:

1. Milyen összeállításban futunk ki a pályára?
2. Kik lesznek lecserélve?
3. Kik lesznek becserélve?
4. Hány sárgalapot kapunk a mérkőzésen?
5. Kiket jutalmaz a spori sárgalappal?
6. Ki kapja az első sárgát?
7. Kik lövik a góljainkat a mérkőzésen?
8. Ki lövi az első gólunkat?
9. Ki lövi az utolsó gólunkat?
10. Mi lesz az első félidő végeredménye?
11. Mi lesz a második félidő végeredménye?
12. Mi lesz a mérkőzés végeredménye?
13. Miénk lesz a meccs első szöglete?
14. Lesz a meccsen bal lábbal szerzett gól?
15. Mindkét csapat teljes létszámban fejezi be a meccset?

A tippeket kizárólag kommentben lehet megtenni. A LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2014. MÁJUS 7. 19:30 (a kezdőcsapat megtippelése miatt a határidő minden esetben a mérkőzés előtt másfél órával véget ér). Jó játékot mindenkinek!