Javítani!

atleti-realVan mit, van hol és van miért. Az első meccs semmit se hozott, és most nekünk kell kaparni. Carlo várhatóan néhány ponton belenyúl a csapatba, részint hogy a rotálást erősítse, részint mert sérülés és/vagy fogalmunk nincs miért. De hát ezt neki kell tudni. Hajtás után beharang.

Nyilván megoszlik a vélemény, mennyire jó az ha az edző – legalábbis a nyilatkozataiban – a fél csapatot kicseréli. Mariska szerepeltetésére hivatalosan annyi az esély, mint hogy Putyin Béke Nobel-díjat kap. Khedirát állítólag már maga Carlo is a csapaton kívül látná, így viszont érdekes kérdés, mégis milyen középpályával tervezi olasz mesterünk nemcsak eme meccs, hanem a teljes szezon megvívását? De ennyire nem menjünk előre, jön a keddi meccs visszavágója. Ami egyrészt szól arról hogy vajon a Modric-Alonso-Kroos középpálya tényleg alap lesz-e? Másrészt hogy ezzel mire megyünk, ha nem tudjuk előre eljuttatni a labdát, mert az ellenfél letámadásos játéka megfojtja a labdajáratást? Just like kedden…

tactics_2Wannabe?

Nem tudjuk Carlo mi talált ki, de biztos jobbat mint kedden, ahol csak vergődtünk elöl. A lényeg:  egy dolog a fegyelmezett 4-4-2-es védekezés, de ha ez nem tud átmenni hatékony támadásba, mert nincsenek meg hozzá se a terület, se a játékosaink nem képesek felállt fal ellen bármit is csinálni, akkor cseszhetjük az egészet. A keddi meccsből ez egyértelműen kiderült.

dream-to-beDream to be…

Ez a 90 perc még nehezebb lesz, mint az első. Idegenben, ahol utálnak minket, kellene megszerezni a Szuperkupát. A matrac legalább olyan elszánt mint korábban, nálunk pedig az átigazolási mizéria miatt cseppet se nyugodt a helyzet. Ha a srácok ezt jól kezelik, akkor behúzzuk, mert a két csapat közül mi vagyunk azok akik csak jobbak lettünk. Ha elbizonytalanodnak…nos, ilyen nem lehet! Behúzzuk ezt a Kupát is! Hala Madrid!

Várható kezdő:
Casillas – Carvajal
Ramos, Pepe, Coentrao – Kroos, Alonso, Modric – Hamesz, Bale, Benzema